Finnish Finnish

FAQ

MINKÄ KOKOISIA TUOTTEENNE OVAT?

Tuotteiden koko vaihtelee tuotekategorioittain. Kaikkein helpointa on verrata tuotteessa käytettyä käärettä sen oikeaan, alkuperäiseen kokoon. Esimerkiksi pienet pussukat on ommeltu kahdesta karkkipaperista, ja kaikki varmasti tietävät minkä kokoisia karkkipaperit ovat. Koska kääreet ovat kierrätettyjä ja saamme niitä usealta eri taholta, on jokainen myös avattu erilailla. Toiset leikataan auki sievästi saksilla, toiset raadellaan ja revitään makean himossa niin kovakouraisesti, että kääreistä riittää materiaaleja vain kaikkein pienimpiin Mini-tuotteisiin. Tuotteet ovat pääsääntöisesti aavistuksen alkuperäistä pienempiä (osa materiaalista häviää saumavaroihin).

Esimerkiksi lähes kaikkiin pieniin pussukoihin (Pienet) mahtuu pankkikortti. Voit toki tiedustella kokotaulukosta lisää: makee at makeedesign.fi

 

MISTÄ KÄÄREPAPERIT TULEVAT?

Käärepaperita keräävät niin ystävät, ystäväperheet, työpaikat kuin ihanat asiakkaamme – saamme siis aivan rehellistä roskapostia. Myös makeet jälleenmyyjät tapaavat kerätä meille erilaisia kääreitä, Taito Shopit ovat järjestäneet vuodenmittaisen keräyksen ja myös yritykset, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ovat osallistuneet kääremateriaalien hankkimiseen. Meillä on siis takanamme valtaisa ystäväjoukko, joka pitää huolen siitä, että roskaa riittää jalostettavaksi.