Finnish Finnish

Me olemme MAKEEdesign

MAKEEdesign since 2007

MAKEEdesign on kulkenut pitkän matkan vuodesta 2006, jolloin syntyivät ensimmäiset mallikappaleet karkkipaperipussukoista. Yksi syy perheyrityksen menestykseen oli nimenomaan oikea ajoitus, sillä kierrätysdesignbuumi oli juuri tuona keväänä valloittanut koko Suomen. Vauhtia ja ideoita perheyrityksen toimintaan haettiin myös Kuopion Muotoiluakatemiassa teollista muotoilua sekä KyAMKissa graafista suunnittelua opiskelevien tyttärien osaamisesta. Ei aikaakaan, kun tuotteet lähtivät myyntiin Eurooppaan, josta ne siirtyivät Japanin markkinoille muutamien suurimpien kauppojen designliikkeisiin.

Toisen roska on toisen aarre: Haluamme pidentää kauniiden käärepaperien ikää jalostamalla ne ystäviä, työkavereita ja kaupan kassatyöntekijöitäkin ilahduttaviksi tuotteiksi. Mielikuvitus lähtee lentämään pohtiessaan ovatko sinun pussukkaasi käytetyt käärepaperit syöty iloon, suruun, onnistumisen riemuun vaiko valtavaan makeanhimoon.. Oli syy mikä tahansa, meidän tuotteisiimme kelpaavat kaikki elämäsi tarinat! 

Nykyisellään tuotevalikoima on laajentunut myös nahkaisiin asusteisiin ja käsityönä valmistettuihin kortteihin, jotka valmistetaan edelleen Suomessa. 

Löydät meidät myös Facebookista: facebook.com/MAKEEdesign

 

Parhain terveisin, Päivi ja tyttäret